Tietoa palvelusta

Vertaile-lainoja.fi on puolueeton ja kuukausittain päivittyvä lainavertailu, joka kerää tiedot tunnetuimpien Suomessa toimivien pankkien ja rahoitusyhtiöiden vakuudettomien lainojen koroista ja kuluista.

Vakuudettomien lainojen korot ja pankkien luotonmyöntöehdot voivat vaihdella asiakaskohtaisesti, joten vertailu ei kerro, mistä yksittäinen kuluttaja saa lainan kaikkein parhaimmilla ehdoilla. Vertailun avulla kuluttaja kuitenkin näkee, millä korko- ja kulutasoilla pankeista ja rahoitusyhtiöistä on mahdollista saada lainatarjous.

Vertailu pyritään pitämään mahdollisimman kattavana, mutta emme voi taata, että se sisältää kaikki markkinoilta löytyvät toimijat. Kaikki pankit eivät kerro kulutusluottojensa korkoa ja kuluja julkisilla verkkosivustoillaan, vaan tiedot ovat nähtävillä vasta, kun kuluttaja pyytää lainatarjouksen verkkopankin kautta.

Sivusto ei tarjoa lainoihin tai rahoitustuotteisiin liittyvää neuvontaa, eikä se myöskään myy mitään sivustolla mainittuihin lainatuotteisiin liittyviä palveluita. Sivusto ei myöskään kilpailuta lainoja, vaan mahdollinen kilpailutus tapahtuu kumppanipalveluidemme sivustoilla.

Tietoa sidonnaisuuksista

Sivustolla mainitut lainanvälitys- eli kilpailutuspalvelut voivat olla yhteistyökumppaneitamme, joilta sivusto voi saada kumppanuusmainontatuloja. Palveluiden kautta voit kilpailuttaa noin 20 pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella maksutta ja ilman sitoumuksia.

Kumppanuusmainontayhteistyö ei vaikuta millään tavalla sinun saamiisi lainatarjouksiin, niiden korkoihin tai kuluihin tai mihinkään muihin ehtoihin.

Mainostuloilla huolehdimme sivuston ylläpitoon liittyvistä kuluista ja mahdollistamme lainavertailun säännöllisen päivittämisen pitääksemme sen ajantasaisena.

Vastuuvapauslauseke

Sivusto ei vastaa lainavertailun mahdollisesti sisältämistä vanhentuneista tai virheellisistä tiedoista tai niistä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista sivuston käyttäjälle. Päivitämme vertailun säännöllisin väliajoin keräämällä ajantasaiset korko- ja kulutiedot pankkien ja luotonmyöntäjien verkkosivustoilta.

Lainaehdoissa kuitenkin tapahtuu muutoksia tasaisin väliajoin, joten emme voi taata, että lainavertailu on täysin ajantasainen juuri tänään. Sivuston kävijän vastuulle jää tarkistaa ajantasaiset tiedot pankin tai rahoitusyhtiön omalta verkkosivustolta.

Ota yhteyttä

Sivustoa ylläpitää pieni suomalainen digimarkkinointialan yritys. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (at) vertaile-lainoja.fi.

Sivustolla mainittuja lainatuotteita tai kilpailutuspalveluita koskevissa kysymyksissä ole suoraan yhteydessä kyseiseen pankkiin, rahoitusyhtiöön tai lainanvälittäjään.